Noutati


Fundatia Ruhama a participat la prima editie a Festivalului Regional al ONG-urilor din Cluj

ong fest cluj fundatia ruhama social oradea bihorFundatia Ruhama a participat la prima editie a Festivalului Regional al Organizatiilor Neguvernamentale, desfasurata in Parcul Muzeului din Cluj-Napoca, in perioada 4-6 iunie 2010. Echipa Fundatiei a promovat cu aceasta ocazie programele si serviciile oferite cetatenilor bihoreni. De asemenea, a participat cu un program artistic sustinut de un beneficiar al Centrului de Consiliere si Sprijin pentru Parinti si Copii Cluj.

La aceasta editie au participat 60 de organizatii neguvernamentale care au avut ocazia sa isi accentueze vizibilitatea prin materiale promotionale (banner, pliante, carti de vizita, albume), produse efectuate de catre membrii/beneficiarii organizatiei (obiecte mestesugaresti, de arta, icoane, picturi, etc.). De asemenea, organizatorii festivalului au pus la dispozitia participantilor o scena de 20 mp pentru programele cultural-artistice.

ONGFest Cluj a fost conceput ca un oras subdimensionat, cu propriile lui evenimente, de la teatru stradal, expozitii, spectacole pana la concerte ale artistilor in voga, concursuri, proiectii de film, ateliere de creatie, mima si pictura pe fata,  demonstratii de prim ajutor, jocuri interactive si activitati sportive. Toate acestea au contribuit la crearea unei atmosfere de expozitie in aer liber prielnica organizarii de dezbateri si seminarii in cafenelele din zona.

Organizatorii evenimentului au fost Asociatia Breasla Mestesugarilor din Transilvania, Primaria si Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca si Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.