Noutati


295 de locuri de munca promovate de Centrul CARIERE al Fundatiei Ruhama in cadrul Bursei din Oradea

bursa locuri munca someri oradea centrul cariere ocupare fundatia ruhama bihor jobCentrul CARIERE, infiintat de Fundatia Ruhama, a organizat cea de-a patra editie a Bursei locurilor de munca in Oradea, desfasurata in data de 25 iunie 2010, la sediul Centrului, str. Universitatii nr. 4, in campusul Facultatii de Stiinte Socio-Umane. Bursa a oferit 295 de locuri de munca pentru absolventii de studii minime, medii sau superioare. La aceasta editie au fost prezenti 24 de angajatori din urmatoarele sectoare de activitate: productie, comert, servicii de piata, asigurari, vanzari, IT, sector tehnic, constructii, transporturi.

Numarul participantilor s-a ridicat la 150 de persoane, iar ca urmare a pre-interviurilor dintre angajatori si participanti, in jur de 100 de persoane au fost selectate de angajatori pentru procesul de recrutare de personal, urmand sa participe la interviuri de angajare programate pentru perioada imediat urmatoare. Dintre profesiile cerute de catre angajatori, cele mai cautate au fost cele de confectioner incaltaminte, operator productie, inginer, tehnician, consilier financiar si muncitor necalificat.

Centrul CARIERE este infiintat ca urmare a initiativei Fundatiei Ruhama in parteneriat cu Consiliul Judetean Bihor, Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Bihor, Facultatea de Stiinte Socio-Umane din cadrul Universitatii din Oradea si Gesellschaft fur Soziale Unternehmensberatung mbH din Germania, pentru a veni in intampinarea problemelor  legate de insertia pe piata muncii a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca din judetul Bihor. Serviciile oferite cetatenilor si angajatorilor de catre Centrul CARIERE sunt gratuite.