Programe de formare profesionala


Fundatia Ruhama este furnizor autorizat de programe de formare profesionala, in baza deciziilor Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala, din cadrul Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bihor si in baza avizelor emise de Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei.
Fundatia Ruhama si-a inceput activitatea de formare profesionala in anul 2004, odata cu obtinerea autorizatiei pentru desfasurarea cursului de calificare in ocupatia Ingrijitor Batrani. Activitatea de formare profesionala a fost demarata ca urmare a nevoii interne  de calificare a personalului propriu incadrat in serviciile de ingrijire la domiciliu.
Treptat, Fundatia Ruhama si-a dezvoltat departamentul de formare profesionala, ajungand in 2017 sa inregistreze un numar de peste 30 de cursuri autorizate.

www.carierebihor.ro site-ul detaliat
 

Cursuri autorizate de CALIFICARE:

Cursuri autorizate de SCURTA DURATA:

Acte necesare inscrierii la curs:

Pentru inscrierea la curs va sunt necesare urmatoarele acte:

- copie dupa actul de identitate ( C.I.sau B.I.);
- copie dupa certificatul de nastere;
- copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul);
- copie dupa sentinta de divort (daca este cazul);
- copie dupa ultimul act de studii sau foaia matricola;
- adeverinta medicala( specificat "clinic sanatos").


Contacte


Informații si inscrieri la Departamentul de Formare Profesionala al Fundației Ruhama, situat in Oradea, str. Universitații nr. 4, in incinta Campusului Facultații de Stiinte Socio-Umane, la tel: 0259 456 180, prin email: office[at]ruhama.ro sau direct pe site, prin Formular Online.